Karın Yağlarını Eriten Korse

Kat kat giyindiğimiz soğuk kış aylarının ardından bahar ayları hızla gelip geçecek ve ardından yaz gelecek. Ya sizin vücudunuz incecik ve bedeninize oturan kıyafetler için hazır mı? Hazır değilse kesinlikle bu içeriği okumalı ve işe koyulmalısınız.

Yaz koşar adımlarla geliyor. Peki, sizin vücudunuz yaz mevsimine hazır mı? Kışın iyi – kötü karın ve mide fazlalıklarımız olsa da bu bölgeleri kalın ve dökümlü kıyafetler ardında gizleyebiliyoruz. Peki ya yaz geldiğinde? Bedenimizi incecik saran yazlık kıyafetler, mavi sahillere kendimizi bırakarak üzerimize giyeceğimiz bikiniler için göbek yağları çok üzüntü veren görüntüler oluşturabiliyor. Bu durumda bizi bu gibi güzel giyim – kuşam hayallerinden mahrum bırakabiliyor. Ama dilerseniz sizde koyu renkli giysiler ve siyah mayolardan kurtulabilir, yaza hazır erimiş gergin bir karın bölgesiyle yeni bir yaşama ve yaza merhaba diyebilirsiniz. Bu konuda karın yağlarını eriten korse modellerinin çok etkili olduğunu hatırlatmak isteriz.

Karın Yağlarını Eritmek Neden Bu Kadar Önemli?

Öte yandan karın bölgesinde biriken yağlanmaların estetik açıdan kötü durmasından öte, kalp hastalıkları, inme, diyabet ve kanser türleri gibi rahatsızlıklara neden olduğunu da biliyor muydunuz?

Thermalzone etkili karın eritici korse modelleri, karın bölgenizde bulunan yağlara gerekli esnekliğin yanı sıra yüksek dozda bası uygulayarak bu noktada biriken yağlara ısıl etkileriyle endike ederek yağ yakımı işlemini başlatır. Öte yandan karın ve mide eriten korselerin gücünden yararlandığınızda mide bölgesinde oluşacak olan basınç nedeniyle açlığınızı da eskisi kadar hissetmediğiniz gibi eskisi kadar çok yemek yemediğinize de şahit olursunuz. Hem iştah kesen, hem de thermalzone etkileri ile ısıl yağ yakımı kabiliyeti sağlayan bu korse modelleri sayesinde kısa zamanda karın yağlarınız eriyerek dümdüz bir karna sahip olmak ve fit bir görünüme kavuşmak gayet kolay.

Karın Eriten Korse Modelleri Ve Motivasyon

Öte yandan karın eritici zayıflatıcı korselerin size sağladığı motivasyonla; doğru bir beslenme programı, doğru bir yaşam tarzına sahip olabilir ve kendinizi kalıcı şekilde kilo verme yöntemlerine engaje edebilirsiniz. Bu sayede karın bölgesindeki yağlar yer değiştirmemiş olacağı gibi, gıda ve spor takviyesi eşliğinde kullandığınız karın eriten korseler ‘sağlıklı kilo verme yolculuğunda’ en önemli mihenk taşı olarak hayatınızda yer almış olur.

Karın ve mide eriten korseleri kullanmaya başladıktan bir müddet sonra daha az yediğiniz için mideniz de küçülecektir. Doğal olarak daha az yediğiniz için küçük porsiyonlar tüketmek sizi daha sağlıklı ve fresh kılacaktır. Öte yandan dilerseniz spor ya da yürüyüş aktiviteleriyle de uyguladığınız yağ yakımı programını destekleyebilirsiniz.

Mide ve karın eriten korselerin thermal zone etki üreten modellerinden seçtiğinizde, korseyi taktığınız müddetçe bu etkiler gün boyu siz her yapıyor olursanız olun aktive olacaktır Ama elbette hareket, yürüyüş, spor gibi aktivitelerle korsenizin yaratacağı etkiler 2 misline çıkacaktır. Thermalzon etkilere sahip yağ yakıcı karın korselerini kullanmaya başladıktan birkaç hafta sonra ise; bel - karın ve mide bölgesinde gözle görülür bir küçülmeye şahit olacağınızdan emin olabilirsiniz. Bu küçülmeye şahit olduktan sonra asla korseyi bir kenara fırlatıp gösterdiğiniz dikkati elden bırakmamanızı öneririz. Zira kalıcı ve oturmuş bir kilo verme programı inat ve sebat gerektirir. Bu yüzden fit bir vücut için korseyle kurduğunuz bağlantı kesilmemeli zayıflatıcı korselerin ardından toparlayıcı şekillendirici korse modellerinden kullanmanız önerilmektedir.

 

 

  • Nov 30, 2018
  • Kategori: korse
  • Yorumlar: 0
Yorum Bırak