Kim Kardashian Korse

Kim Kardashian’ın adını duyduğunuzda aklınıza gelen ilk şeylerden biri kavisli ve yuvarlak vücut ölçüleri öyle değil mi? Üstelik 3 çocuk annesi olan bu kadın nasıl bu kadar şekilli bir vücuda sahip öğrenmek için içeriğimizi okuyabilirsiniz.

Kim Kardashian… Dünyanın en sansasyonel ismi ve ailesiyle de her dönem skandallar konusunda gündeme gelen bir aile. Evet Kim Kardashian adını duyduğumuzda ilk akla gelenler bunlar. Ama elbette aklımıza gelen başka şeyler de var. Bunlar ne mi? Elbette Kim Kardashian’ın kavisli ve yuvarlak vücut ölçüleri. Zaten yarattığı sansasyonel skandallar, sansasyonlarla dolu ilişkileri ve ailesi dışında Kim Kardashian vücut ölçüleriyle ünlü olmamış mıydı? Özellikle kalça ölçüleri ve incecik beliyle…

Magazinde Kim Kardashian Ve Kıvrımlı Ölçüleri

Onu çok iyi tanıyoruz ama hatırlayamayanlar için bir kez daha anımsatalım. Kim Kardashian yani asıl adı; Kiberly Noel, Amerikalı bir magazin yıldızı. Onu ilk olarak ünlü zengin ve parti kızı Paris Hilton’un yanında party girl arkadaşlığı yaparken ve kişisel asistanı olarak tanımıştık. Ama yıldızının daha o günden bu kadar parlak olacağı belliydi zaten. Babası İskoç asıllı olan annesi Ermeni olan bu kadın, şimdilerde ünlü bir magazin yıldızı… California’da yaşıyor ve 37 yaşında. Ve kendisi gibi magazin ünlüsü birçok kız kardeşe ve bir de erkek kardeşe sahip.

Kim Kardashian’ın ki gibi kıvrımlı bir vücut ölçülerini hangi kadın hayal etmez ki? Evet onun sahip olduğu gibi XL ölçülerde ki iddialı ve iri kalçalarına belki her kadın sahip olmak istemez ama öte yandan onunki gibi ince bir bele birçok kadın sahip olmak ister. Peki, Kim Kardashian’ın konumuzla ilgisi ne? Elbette ki Kim ve zayıflatıcı korse arasında büyük bir köprü var. O kadar büyük bir bağ ki bu, neredeyse korse kullanımı tarih boyu sürerken yakın zamanlarda kadınlar tarafından unutulacaktı ki Kim Kardashian’ın harika vücut ölçüleri sayesinde korse kullanımı yine yaygınlaştı. Zira Kim Kardashian bu büyüleyici vücut kıvrımlarını ve incecik belini korse kullanımına borçlu.

Yaptığı egzersizler sırasında bel çalıştırıcı korselerden kullanan Kim, inceltici korse lerin gücünden yararlandığını itiraf ediyor. Hatta öyle işine yaramış ki ona özenen kardeşi Khloe Kardashian bile korse kullanmaya başlamış.

Öncelikle Egzersiz Sırasında Korse Ne İşe Yarar?

Her şeyden önce belirtmeliyiz ki korse neredeyse tarih boyu var olan bir iç giyim ve şekillendirici unsur. Kadınların yanı sıra erkeklerin bile korse kullandığını biliyor muydunuz? Yakın tarihte ( yaklaşık 400 yıldır ) her kadın tarafından kullanılan korse, meşhur kum saati formunu kadınlara kazanım olarak katmıştır.

Elbette ki eskiden zavallı kadınlar tarafından kullanılan korse modelleri günümüzdekiler kadar rahat, konforlu ve işlevsel değil. Zira eski korseler, tahta – mukavva gibi son derece sert ve rahatsız edici materyallerden kesilerek, kumaş ve dantel kaplanarak, kopçalar eklenerek ya da iplenerek yapılıyordu. Üstelik de bu ilkel korse modelleri kötü materyalleri ve boğarcasına sıkılıklarından dolayı kan dolaşımı ya da organlara zarar vermek konusunda da endişeler yaratabiliyordu. Ama günümüzde tasarlanan toparlayıcı korse ler elastin ve spandex yapıları ölçülü bir bası uyguladığından bedene bu tarz zararlar vermemektedir. Ayrıca kaliteli olanlardan seçtiğinizde coton /hava aldıran yapıları sayesinde içinde bulunan mikro kanallar aracılığıyla bedene ve cilde hava aldıran yapıda tasarlanmakta. Yanı sıra aynı şekilde thermal salgılı kaliteli korseler seçildiğinde; bedene ısıl özellikler yayarak egzersizler/ günlük hareketlerle birleşerek vücut ısısıyla mükemmel bir zayıflama gücü sağlıyor.

Thermal Güce Sahip Zayıflatıcı Korselerle Egzersiz Yapılır mı?

Isıl güç sağlayan korselerle egzersiz yapmaya başladığınızda artan vücut ısısı yağları harekete geçiriyor ve idmanlar ya da yürüyüş sayesinde yağların hareketlenerek erimesine ve vücuttan atılmasına yol açıyor. Öte yandan kaliteli şekillendirici korse ler mikro kanallar sayesinde koton yapısıyla cilt üzerine nem hissi yaratmadığı gibi bu kanallardan hava geçişini sağlayarak alerjen etkileri yok ediyor. İşte Kim Kardashian’ın da doğum sırasında aldığı fazla kilolarını bu yapıdaki korselere borçlu olduğuna çektiği resimlerden şahitlik edebilirsiniz. Bu şekilde doğum öncesi ve sonrası kilolarını nasıl hızla verdiğine siz de şahit olabilirsiniz.

  • Dec 04, 2018
  • Kategori: korse
  • Yorumlar: 0
Yorum Bırak