Korse ile Evde Bel İnceltme

Korse ile Evde Bel İnceltme

Bir kadının vücudunun en özel tarifi ip incecik bir belden daha başka ne olabilir ki? Eğer sizin vücudunuzda bu önemli oyuntu yoksa ve kalın bir bele sahipseniz bu önerilerimize kulak vererek evinizde kendi çabalarınızla belinizi inceltebilirsiniz.

Karma bir paket olarak yararlanabileceğiniz bu önerileri uyguladığınızda kısa zamanda incelen bir bele sahip olmak içten bile değil. İşe bel kaslarınızı çalıştırarak başlayabilirsiniz örneğin. Zira bel kaslarınızda bulunan ve nicedir buraya yapışıp kalarak uyuyan yağlar böylece harekete geçecek ve vücudunuzu terk etmek zorumda kalacaktır. Artı olarak bu hareketler esnasında zayıflatıcı korse modelleri yardımıyla belinizi çok daha çabuk süreçlerde de inceltebilirsiniz.

Bu sayede kısa sürede bel yanlarınızın eriyeceğine ve belinizde ki fazlalıklarından ve buna bağlı olarak karın fazlalıklarından kurtulduğunuza da şahitlik edebilirsiniz. Zira önereceğimiz yer hareketleri sayesinde aynı zamanda karın kaslarınızda çalışacakta ondan. Hem de bu erime 1 ila 3 ay arasında ki zaman zarfında gerçekleşecek. Elbette ki önereceğimiz bu yer hareketlerini her gün düzenli bir şekilde yapmanız gerekiyor.

Hareket1

Oblik hareketi; yere yan uzanın ve başınızı dirseğinize dayayın. Bir bacağınız yere bitişik uzanıyorken yukarda kalan bacağınızı dilediğiniz tempoda yukarı ve aşağı doğru hareket ettirin. Bu hareketi yorulana dek 10’lu setler halinde yapabilirsiniz. Yorulunca ara verin ve tekrarlayın. Sonraki seferde üstte kalan ayağınızı öne – arkaya – öne – arkaya şeklinde tekrarlayan hareketlerle de çalıştırabilirsiniz. Bu hareket oblik bölgenizi çalıştıracaktır.

 

Hareket2

Bu kez yere oturun. Ayaklar yere bitişik ve açık. Yerde omuzlar dik oturur şekilde konuçlanın. Şimdi sağ elinizle sol ayakucunuza uzanın ve ayak parmaklarınıza değmeye çalışın. Ardından sol elinizle de sağ ayakucunuza değin. Bunu hızlandırarak ritmik şekilde tekrarlayın ve yanlarınız çalıştırın.

 

Hareket3

Bir plates topu edinin. Ve üzerine eğilerek yüz üstü gelecek şekilde karnınızı topa dayayın. Elleriniz yerde, ayaklarınızı yüzüyormuşçasına sürekli aşağı ve yukarı ritmik şekilde hareket ettirin. Bu hareketle de bel yanlarınız – kalçalar – bacaklar çalışacaktır.

 

Hareket4

Ayakta duran pozisyondayken elinize bir oklava alın ve ortasını ensenize dayayın iki ucundan ellerinizle tutun. Bakışlar karşıya sabit, ayaklarınız hafif aralık şekilde, ayaklarınızı oynatmadan üst bedeninizi bir sağa – bir sola döndürmeye çalışın. Bu hareketi ritmik şekilde ve hızlandırarak yapmaya çalışın.

 

Korse ile Evde İncelme Tüyoları

Korsenin kadın vücudunu şekillendirmede ve zayıflamada en önemli elementlerden olduğunu artık her kes biliyor. Bu nedenle spor esnasında korse giydiğinizde yaptığınız bu idmanların size sağlayacağı geri dönüşün 2 misli güçte olacağını bilmelisiniz. Belki de sıkıntılı bir mizaca sahip olan bir kişi olabilirsiniz. Bu gibi bir durumda spor yaparken korse tercih etmiyor olabilirsiniz. O halde en azından spor yapmadığınız zamanlarda inceltici korse modellerinin gücünden yararlanmalısınız ki durağan haldeyken bile beliniz ve vücudunuz şekillenerek incelmeye devam etsin.

  • Mar 27, 2018
  • Kategori: korse
  • Yorumlar: 0
Yorum Bırak