Kum Saati Şekli Veren Korse

Hangi kadın kum saati bir bedenuda sahip olmak istemez ki? Zira bu formül en çekici kadın yetiştirilmiştirdudur. Normalde egzersiz yapmadan ve aç kalmadan bu görünüme sahip olabilirsiniz. Ama biraz araştırma yapmak sadece budurmuşlarımız ve korselerde saklı halde keşfedilmiştir.


Tarih boyu şekillendirici korse kullanımı ve diyet yapmadıkları halde nedenleri o kadar ince ve kum saati formunda bir bedenuda sahip olduğunuz sizin de kafanızı kurcaladı mı? Eski fotoğraflara bakıyorum şişman, balıketi ya da toplu bayanların bu yapılarına oranla ince bir bele sahip olduklarını fark etti. İşte bunun formülü koruyucusunun olması gerekir. O dönemlerin parasıyla ilgili hükümleri olmayan durumlara sahiptir.

Eğer siz de fit ve kışkırtıcı kum saati formunda bir vücuda sahip olmak istiyorsanız kesinlikle yapacağınız şey sizi arzu ettiğiniz kum saati formuna kavuşturacak olan kaliteli bir inceltici korse seçmek olacak.


Kum Saati Formuna En Çok İhtiyaç Duyulan Anlar Ve Aktiviteler


Maalesef kum saati formuna sahip olmayan kadınlar için bu forma sahip bayanların varlığı büyük bir ızdırap gibidir. Kalın bir bele, şişkin bir mideye ve karına sahip olan kadınlar şekilli hemcinslerine bakarak iç çeker ve hep şu soruyu sorar kendine; ’neden benim de bu incelikte bir belim ve şekilli bir vücudum yok ki? Zira kalın bir bele sahip olan dümdüz yapılı kadınlar için kıyafet seçimi katılınacak olan balolar, davetler ya da partiler konusunda eziyet gibidir adeta. Çünkü bu gibi özel yerlerde giymek üzere seçtiğiniz kıyafetler hiçbir zaman hayallerinizde yatan o arzu ettiğiniz vücut görünümünü sergilemeyecek ve hayalinizde ki gibi güzel durmayacaktır üzerinizde.


Ama onun şey de olduğu gibi ince bir bele ve kum saati formuna sahip olmak da bir emek üretebilir. Emek dediysek uzun uzadıya sürecek olan yorucu egzersizler ve bayıltıcı diyet reçeteleri gelmesin sakın aklınıza. İnce bir belin ve kum saati formunda ki bir vücut gerçek ve akılcı sırrı neden toparlayıcı korse ler olmasın ki?


Tarih Boyu Korse Ve İnce Belli Kadın Silüetleri

Korsenin tarih boyunca yanlış elementlerden üretiliyor olması ya da aşırı sıkı, küçük veya kalitesiz olanlarından seçilmesiyle kadınların zaman zaman korseden uzaklaşmasına neden olmuştur. Oysaki kaliteli ve doğru bir zayıflatıcı korse modeli seçtiğinizde içinde yaşadığınız konfor, ilk anda ki incelmeler ve sonuç odaklı şekliyle sizi oldukça mutlu edecek olan en önemli detaylardan olacaktır

Yanlış seçilen korselerin iticiliğinin en büyük nedeni insanı sıkıştıran, boğan ve nefes aldırmayan yapısıdır. Oysaki kendi bedeninize uygun, hava aldıran, doğru basıncı sağlayan, kaliteli dokudaki, gerekli esnekliğe sahip korselerden satın aldığınızda göreceksiniz ki siz de içinde oldukça rahat ederek hem kilo verecek, hem de şekilli bir vücuda sahip olabileceksiniz.


Eğer siz de boşu boşuna saatler boy bir cenderenin içindeymişçesine yanlış korse kullanımıyla vakit geçirmek istemiyorsanız, kesinlikle güzel ve estetik kum saati formunda ki bir vücut için Vedette korse modelleriyle tanışmalısınız diyoruz.


Teninize yumuşacık değecek ve adeta bir bebek cildini saracak elastikiyette tasarlanmış olan Vedette korse modelleri sizi acı dolu korse mücadelelerinden kurtaracağı gibi ipek gibi sarmalayarak, anında incelme efektleriyle kum saati formunda bir vücuda kavuşturacaktır. Doğru periyodlarda kullandığınızda da korse kullanmadığınız zamanlarda bile kum saati fitliğinde ki bir vücuda kavuşmanın neşesini kısa süre sonra yaşayabilirsiniz. 

  • Nov 22, 2018
  • Kategori: korse
  • Yorumlar: 0
Yorum Bırak