Basen Bölgesi İçin Uygun Korseler

 Basen Bölgesi İçin Uygun Korseler

 

Basenleri büyük, düşük ya da köşeli olan bayanlara çare olabilecek korse modelleri sayesinde kalçaları formda göstererek zaman içinde şekillendirmek çok kolay. Çaresiyse alt satırlarda…

Köşeli, yer çekimine mağlup, sarkmış basenler maalesef ki kadınların imgesi olan kum saati formundaki aranan kadın silüetini bozan formlardandır Bazı bayanlarda doğuştan, kalıtımsal olarak gelişen düşük ve köşeli kalçalar ya da bazı bayanlarda ise belirli bir yaştan sonra görülebilen sarkma / deformasyonlarla kendini belli edebiliyor. Arkadan bakıldığında kıyafetlerin ardından dahi fark edilebilen bu biçimsiz görüntü kadınların ’ne giysem yakışmıyor’ yakınmalarının da en büyük sebebi olabiliyor.

Öte yandan bu psikolojiyi yaşayan kadınlar her zaman basen bölgelerini kapatmak zorunda hissederken uzun tuniklerden ya da uzun gömleklerden başka kıyafetler tercih edemiyor. Spor yapan egzersizlerini ihmal etmeyen kadınlarda bu etki gecikse de deri dokusu gevşek ve sarkmalara müsait olan deri kalitesi bozuk olan kişilerdeyse kalçalarda bulunan bağ ve kas dokusunun 30’lu yaşlarda bile erkenden deforme olduğuna şahit olabiliyoruz. Elbette bu durum aynalara ya da hayata küsmeyi gerektirmiyor. Zira Vedette basen toparlayıcı korse modelleri sayesinde bu görünüm anında bir genç kızın sahip olduğu dimdik bir popo görüntüsüne dönüşebiliyor. Bu durumu kader olmaktan çıkaracak olan Vedette sayesinde; popo – kalça – basen kaldırıcı ve toparlayıcı korse modelleriyle dimdik bir popo kontürü çok yakında sizin de sahip olabileceğiniz bir silüet olabilir.

Basen Toparlayıcı – Kaldırıcı Korse Modelleri Etkilerini Nasıl Gösterir?

Popo kaldırıcı basen korselerini giydiğinizde kalça kemiklerinizde oluşan sivri kemik çıkıntıları yusyuvarlak kıvrımlara dönüşürken çift destekli basen korse yapılarıyla da popo bölgesi yukarı doğru bir basınç yaşar. Basen toparlayıcı korseler yuvarlak bir kontür şeklinde her iki kalça noktasını ince bir çizgiyle sararken alttan oluşan desteklerde kalçaları yukarı kaldıran efektler oluşturur. Bu sayede dik ve kalkık görünen popo bölgesi korse kullanılmadığında ki pozisyonundan çok farklı bir forma sahip olmaktadır. Öte yandan push up destekli popo toparlayıcı ve dolgunlaştırıcı Vedette korse modelleri sayesinde kalçalarınız toparlanmakla kalmaz, dipdiri dolgun bir kas dokusuna sahipmişçesine gözükür.

Push up Destekli Yarım Ve Tam Korse Modellerinin Etkileşimleri

Popo bölgesine yerleştirilen dolgulu cup destekleri sayesinde uzun zamandır spor yapmışçasına bir zenci edasında ki bir popoya kavuşabileceğiniz gibi, son senelerde çok moda olan ve her kadın tarafından aranan bir figür olan Brezilya kalçalarına da anında kavuşabilirsiniz. Kısacası push up destekli toparlayıcı bir kalça korsesi aldığınızda; artık sarkmış kas kaybı ve basen düşüklüğü yaşamış, diriliğini kaybetmiş olan kalçalarınızı çan eteklerin ve uzun tuniklerin ardına gizleme çabasından kurtulursunuz. Tam da aksine nicedir giymeye hasret kaldığınız ya da popo proflinizden dolayı hayat boyu giyemediğiniz daracık pantolonları kısacık üst kıyafetlerle birlikte giyebilirsiniz. Öte yandan katıldığınız davetlerde popo gizleme derdi gibi bir çaba da ortadan kalkar. Eskiden giydiğiniz hacimli ve sizi hantal gösteren robadan kıyafetler yerine yuvarlak hatlarınızı baştan ayağa belli eden gece elbiselerinden ve balo kıyafetlerinden giyebilirsiniz. Gelinliğinizin, tuvaletlerinizin, en sükseli elbiselerinizin içinde bile harika görünümler sergileyecek olan basen bölgesini kaldıran ve toparlayan korselerle kimse sizi tanıyamayacak.

Arkadan bakıldığında köşeli, düşük duran kalça hatları yuvarlak ve dipdiri kas görünümüne dönüşecek. Streight giyememek, tayt giyememek ya da havuç pantolonlardan kullanamamak, kanvas pantolon giyememek artık sizin için tarih olacak. Ek olarak yusyuvarlak dolgun kalçalar ince bir bel görüntüsünü desteklediği için bundan böyle ince olan beliniz daha da ince görünecektir. Buna bağlı olarak da belinizin tüm güzelliği ortaya çıkacaktır. Zira bildiğiniz gibi kalça – bel – göğüs orantısızlıkları birbirlerinin görünümünü destekleyebilir ya da bozabilir. Oysaki birbiriyle uyumlu olan vücut ölçüleri her zaman için diğerinin güzelliğini de ön plana çıkarmaktadır. bel inceltici korse modelleri neden kullandığınızda ne demek istediğimizi çok daha iyi anlayabileceksiniz.

Destekli Basen Toparlayıcı Korse Modelleriyle Gardırobunuzda Yenilenecek!

Destekli ve toparlayıcı basen korselerinden kullandığınızda hep aynı renklere hapis olma derdi de ortadan kalkacaktır. Zira köşeli, sarkmış ve şekilsiz kalçalara sahip olan bayanlar her zaman bu bölgeyi nötralize etmek için siyah ve antrasit gibi koyu renkler kullanmaya mahkum edilirler adeta. Oysaki toparlayıcı ve destekli kalça korseleri sayesinde; renkli, dikkat çekici tasarımlarda ki, açık renklerde ki ya da desenli tüm giysilerden giyebilirsiniz. Şekilsiz ya da küçük kalçalı olma sorununu yerle bir edecek olan toparlayıcı ve destekli basen korse modelleri sayesinde gardırobunuzda bambaşka kıyafetler için şimdiden yer açın diyoruz.

 

 

  • Jan 17, 2018
  • Kategori: korse
  • Yorumlar: 0
Yorum Bırak