Daha İnce Gösteren Korseler ve Fiyatları

Daha İnce Gösteren Korseler ve Fiyatları

Amacınız daha ince ve alımı görünmek mi? O halde hem kaliteli hem de ekonomik fiyatlara sahip olan korse modellerinden yararlanarak ve bazı giyim hilelerine dikkat göstererek pek ala da bu düşünüzü gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

Hiç kuşkusuz ki bayanlar için ince görünmek bir tutku ve adeta doğalarında bulunan bir özleyiştir diyebiliriz. Peki, biz kadınlar, tarih boyu süregelmiş olan‘ daha ince’ görünüm arayışına en kısa yoldan nasıl kavuşabiliriz? Aslında bunu birçok adımda başarabilmek mümkün…

Örneğin spor yapmayı ve diyet uygulamayı sevmeyen biriyseniz bunu zayıf gösteren korse modelleri kullanmak gibi küçük hilelerle başarabilirsiniz. Küçük hileler deyip de geçmeyin. Zira bu hileleri uygulayarak aynanın karşısında kendinize baktığınızda ne kadar başarılı olduğunuza siz bile inanamayacaksınız. Son anda bir davet çıktığında ya da beğendiğiniz biriyle buluşacağınız zamanlarda kesinlikle deneyebileceğiniz ve müptelası olacağınız önerilerden söz ediyoruz.

İlk Adım Korse Kullanımı

Korseyi vücuduyla oldukça özdeşleştirerek korse kullanımına alışmış birçok bayan var ve her biri de inceltici korse modellerini gün içinde sürekli kullanıyor. Bu yüzden korse terimini duyduğunuzda sakın yüzünüz buruşmasın. Zira günümüzde üretilen kaliteli korseler öylesine yüksek teknolojilerle tasarlanıyor ki, eskiden adeta kasnaklar gibi belinizi, vücudunuzu, ruhunuzu ve tüm benliğinizi sımsıkı sıkan korse modelleri şimdilerde tarih oldu.

Bunun yerine özenle seçilmiş, hava aldıran kumaşlardan oluşan, coton – spandeks özel dokulu, mikro hava boşluklarıyla teninize nefes aldıran, özel lastik ve dikiş tekniklerine sahip kaliteli korselerle vücudunuzu yumuşak bir elin kavradığını hissedebileceksiniz. Bu bapta yeni nesil şekillendirici korse modellerini incelediğinizde ve satın aldığınızda siz de ne demek istediğimizi anlayacaksınız.

İkinci Adım; Giyim – Kuşamda Renklerin Önemi

Koyu renklerin zayıflatıcı etkisi her zaman işe yarar. Daha ince görünmek için; siyah, lacivert, antrasit, mor, nefti yeşil ve aklınıza gelen tüm koyu renklerin gücünden yararlanabilirsiniz.

Öte yandan seçtiğiniz bu koyu renkleri tek renk yani monokrom tarzında kullanırsanız daha da ince görüneceğinizi unutmayın sakın. Ama tercihiniz 2 rengi aynı anda kullanmaktan yanaysa mutlaka daha koyu olan rengi alt parçada seçmeyi de ihmal etmemelisiniz. Zira bu görünüm sizi daha ince ve uzun bir görünüme ulaştırır.

Şekiller Ve Desenler

İnce görünmenin en büyük hilelerinden biri de kıyafetlerde küçük, ufak - tefek şekiller ve desenlerden yararlanmaktır. Örneğin küçük çiçek desenleri, mini floral efektler, mikro geometrik desenli elbiseler ya da kıyafetler sizi her zaman için daha ince gösterecektir.

 

Etek Ve Pantolon Seçimi

İnce bir görünüm konusunda etek boyu en özen gösterilmesi gereken noktalardandır. Etek seçimlerinizde çok kalın bacaklarınız varsa asla mini eteklerden giymemeniz gerekir. Öte yandan ara boylarda ki etek kullanımları da bu konuda çok tehlikeli olabilir. Söz gelimi midi etekler her zaman boy ölçütü olarak kullanılması zor ve tehlikeli eteklerdendir. Midi etek giyen bir kadının çok ince bir silüete ve uzun bir boya sahip olması gerekir. Ek olarak yere kadar maxi boyda inen etekler sizi daha ince ve uzun gösterebilir. Çan etekler yerine, dar etekleri seçtiğinizde daha da ince görünürsünüz.

 

Pantolon seçimlerinizde ince bir görünüm istiyorsanız çok kısa paçalı ve aşırı geniş paçalı olanlardan tercih etmemelisiniz. Diğer taraftan cepli pantolon kullandığınızda geniş kalçalarınızı kamufle edebiliriniz.

Vücut ve Ten Renginin İnce Görünümde ki Önemi

Unutmamalısınız ki beyaz – açık bir ten her zaman daha kilolu ve dolgun görünümler sergilerken, koyu – bronzlaşmış bir tense daha zayıf görünmenizi sağlar. Bunun için güneşten yararlanamayacağınız bir mevsimdeyseniz bronzlaştırıcı kremlerden yararlanabilirsiniz.

 

İnce Görünüm Sağlayan Makyaj Ve Saç Uygulamaları

Yüz, vücut denen bütünün önemli bir bölümünü oluşturduğundan ayrı göremeyiz. Örneğin kaşlarınızı yukarı doğru kaldırttığınızda, yüzünüz daha uzun görünür. Ayrıca ince görünmek için kalın kaş formlarından uygulamamalısınız. Öte yandan elmacık kemiklerinizi belirginleştirdiğinizde ve doğru bir gölge makyajı uyguladığınızda yüzünüz daha kemikli ve uzun görünür.

Saçlarınıza tepeye doğru volümler kattığınızda her zaman daha ince görünürsünüz. Yüksek topuzlar, tepede volümlü atkuyrukları her zaman ince görünüm açısından tercihleriniz arasında olmalıdır. Ayrıca bu konuda yuvarlak saç kesimlerinden de kaçınmalısınız. Bir öneri de ayakkabılardan yana. Asla düz ve topuksuz ayakkabılar tercih etmeyin. Bunlar sizi kısa ve kalın gösterir. Onun yerine topuklu ayakkabıları tercih etmelisiniz.

 

 

 

  • Mar 03, 2018
  • Kategori: korse
  • Yorumlar: 0
Yorum Bırak