Gebelik Sonrası Korse Kullanımı

Gebelik Sonrası Korse Kullanımı

Gebelik sonrası yağlı ve sarkık bir karna mı sahip olduğunuz? Eğer düz ve sıkı bir karna bir daha asla kavuşamayacağınızı düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz. Umudunuzu kaybetmeyin ve içeriğimizi okuyun! ...

Dünyaya bir bebek getirmenin sevinci ve heyecanı şüphesiz ki bu dünyada başka hiçbir olayın yaşatamayacağı kadar güzel olgulardandır. Ama sonrasında anne adayının yaşayacağı vücut deformasyonları da daha önce hiç yaşamadığı moral bozucu tecrübelerden biridir. Doğumun ardından değişen hormonlarında devreye girmesiyle kendini pek de eskisi gibi hissetmeyen genç anneler ayna karşısına geçtiklerinde bu gibi pek alışkın olmadıkları durumlarla karşılaştıklarında psikolojilerinde iki katı bozulmalar yaşayabilirler. Oysaki zayıflatıcı korse modelleri sayesinde eski vücut formunu kısa zamanda yakalamak artık doğum yapmış bayanlar için bile çok kolay.

Gebelik Sonrasında Karın Şişlikleri Neden Hemen Kaybolmaz?

Bebeğin konumu, karın içi sıvıları sayesinde 9 ay 10 gün boyunca gergin kalan karın bölgesi, elbette ki doğum sonrasında hemen ilk halini alamaz. Şişlikler, deride oluşan deformasyonlar epeyce sürecek bir süreç boyunca anne adayının bünyesinde kalır. Üstelik de önlem alınmadığında hayat boyu bu bölgede yer edebilir. Hele hele sezeryanla doğum yapmış olan bir kadının vücudu konusunda dikkat edilmeyen ve önlem alınmayan durumlarda doğum sonrası karın sarkmaları ve düşmüş bir karın görüntüsü en sık rastlanan durumlardandır. Öte yandan istikrarlı bir tutumla şekillendirici korse kullandığınızda gebelik sonrası oluşan vücut deformasyonlarını dahi kolaylıkla forma sokabilirsiniz.

Gebelik Sonrası Sarkmış Ve Şiş Bir Karın İçin Yapılabilecekler

Oysaki yeni nesle ait, bilinçli bir anne adayı doğum sonrası istirahatinin hemen ardından karın egzersizleri uygulamaya ve beraberinde de gebelik sonrası korse modellerinden kullanmaya başlamalıdır.

Hamilelik süresinde karın kasları iyice esneyerek gücünü kaybettiğinden mutlaka karın güçlendirici hareketler yapılmalı ve burada bulunan karın kasları tekrardan uyarılarak güçlendirilmelidir. Buna ek olarak korse kullanımının da büyük bir faydası olacaktır. Zira bu hareketler sırasında şişlikler ve yağ birikimleri atılırken, toparlayıcı özelliklere sahip olan bir korse kullandığınızda karnınız kalıcı şekilde toparlanacaktır.

Hamilelik sonrası yaptığınız karın egzersizleri ve beraberinde kullandığınız toparlayıcı korse modelleri sayesinde karnınız eskisinden de iyi bir görünüme kavuşabilir. Kısacası doğumdan kısa bir süre sonra korse kullanarak, karnınızın sarkmasını engelleyebilir ve mekik çekerek yanı sıra benzeri karın hareketleri yaparak emzirme süreciniz sonlandığında doğru diyet uygulamalarıyla karın şişkinliklerinizden sonsuza dek kurtulabilirsiniz.

 

Ürünler: Doğum Sonrası Korseler

  • Mar 20, 2018
  • Kategori: korse
  • Yorumlar: 0
Yorum Bırak