Göbek Toparlayıcı Korse

Göbek Toparlayıcı Korse


Göbek bölgesinde biriken yağlar canınızı mı sıkıyor? O halde bu konuda hazırladığımız içeriği okuyarak göbek yağlarından kısa zamanda kurtulabilirsiniz. 

 

Göbekte biriken kilolar ne yazık ki kadınların büyük bir bölümünün sorunudur. Zira aldığımız besinlerin toplanma alanı genel olarak göbek bölgesidir. Bu açıdan hızlı yemek yediğimizde ya da biraz fazla kaçırdığımızda göbek bölgesinde karşılaşılan şişkinlikler ve devamında da yağlanmalar olası görüntülerden olmakta. Öte andan yine doğum sonrası şişkinliklerinin ve kilo fazlalıklarının toplanmaya eğilimli noktası göbek bölgesi olmakta. Zira dokuz ay boyunca burada konuçlanan bebek, göbek bölgesindeki deriyi gerginleştirir. Elbette ki hamilelik ve doğumun ardından dikkat edildiği taktirde göbek bölgesi belirli bir süreç sonra hızla toparlanabilir. Ayrıca bknz: Doğum Sonrası Korseler


İşte bu zor hamilelik sürecinin sonucunda uygun kaliteli ve doğru bir göbek toparlayıcı korse seçtiğinizde yukarda yazdığımız tüm satırlarda ki olumsuzluklar dümdüz toparlanmış bir göbek görünümüne dönüşebilir.

 

Zira kaliteli bir kumaş ve doku hacmine sahip karın toparlayıcı korselerin basınçlı ve esnek gücü sayesinde karın noktasına uygulanan bası yanı sıra termal etkiler sayesinde sarkmış ya da fazlalıkları olan bir göbeği, toparlanmış dümdüz bir göbeğe dönüştürmek içten bile değildir. Öte yandan düz bir göbek bölgesi vücudun tüm diğer kıvrımlarının da layıkıyla ortaya çıkmasını sağlar. Söz gelimi fazlalıkları olan ya da sarkmış bir karın, bel bölgesi ince olsa da vurgulamanıza engel olur. Aynı şekilde dolgun ve biçimli göğüsleri ya da kalça kıvrımlarını gölgeleyecek olan bir karın tipine sahip olmayı da kimse istemez.

 


Eğer karın yağlarını yakan zahmetli yer hareketleri, acı verici idmanlar ya da plates hareketleri size zor geliyorsa daha düzgün ve toparlanmış bir karına kavuşmak için siz de göbek toparlayıcı korse modellerinden yararlanabilirsiniz. Bu seçiminizde her şeyden önce kendi bedeninize uygun, doğru korse beden numarasını tespit etmelisiniz. Vedette korse beden seçim tablosunu inceleyerek kendi bedeninize uygun olan beden numarasını tespit edebileceğiniz gibi, karın toparlayıcı - karın inceltici korse modelleri ni inceleyerek vücudunuza en uygun olan modelleri de bulabilirsiniz. Daha çok hangi tür kıyafet giymekten hoşlanıyorsanız, günlük ya da gece kullanım alanlarında tercih edilebiinecek olan korse modelleri emrinize amade biçimde sadece seçimlerinizi bekliyor. Öte yandan gece ve gündüz kıyafetleriyle kullanabileceğiniz 2 farklı stilde korse modeli dahi satın alabilirsiniz.



Göbek Toparlayıcı Korse Modelleri Kıyafetlerin Altından Belli Olur mu?

 

Kaliteli ve profesyonelce tasarlanmış olan bir korse, asla giysilerinizin altından kendini belli etmez. Bu konuda dikişsiz ve ten rengi toparlayıcı korse modelleri nin gücünden gönül rahatlığıyla yararlanabilirsiniz. Öte yandan ince/kalın kıyafetlerinizin arasında en çok tehlike yaratabilecek olan giysiler, açık renkli ve ince dokuda olanlarıdır. Örneğin koyu renkli ve kopçalı bir korse giydiğinizde bu tür korseler ince kumaşlı kıyafetlerin altından kendini belli edebilir. Ama kopçasız, dikişsiz ve ten rengi bir korse giydiğinizde her hangi bir frikik vermeden ince kıyafetlerinizle dahi karın korsesi kullanabilirsiniz.


Karın toparlayıcı korse modellerini düzenli bir şekilde kullandığınızda kim bilir, belki de kendinize yeni bir yaz ve kış gardırobu düzmeniz dahi gerekebilir. Bu seçim, elbette ki karın bölgenizdeki incelmeyi göğsünüzü gere gere gösterebileceğiniz, belinize oturan ve sizi kum saati formunda gösteren muhteşem kıyafetler için olacaktır.

 

  • May 25, 2018
  • Kategori: korse
  • Yorumlar: 0
Yorum Bırak