Göbek Ve Kalça Toparlayan Korseler

Göbek Ve Kalça Toparlayan Korseler


Göbek ve kalçalarınızda birikmiş yağ fazlalıkları varsa karaları bağlamak ve aynalara küsmek yerine bölgesel zayıflayıcı – toparlayıcı özelliklere sahip olan korse modellerinden yararlanabilirsiniz.


Türk kadınlarının en büyük problemi genellikle göbek ve kalça bölümünde toplanan yağ fazlalıklarıdır. Bir kabusa dönüşen bu fazlalıklar aynalarla küsmenize ve dilediğiniz kıyafetlerden satın alamayarak, giyememenize bile neden oluyor. Genellikle aynalara baktığımızda pantolonlardan taşan bir karın, üst gövdeye doğru sıralanan simitlerin ilk katını oluşturarak çirkin ve itici görüntülerle çıkar karşımıza. Kalçada biriken yağ fazlalıklarıylaysa düşüncelerimizde ‘acaba arkadan nasıl görünüyorum’ endişesini yaratarak daima kötü kalça kontürlerine neden olur.


Bu Tarz Kötü Görüntüler Kader mi?


Karın yağlarından dolayı iliklenemeyen pantolon/şort düğmeleri ve popo kısmında yanlara doğru yayılan kalça fazlalıkları vücut şekillendirici ve toparlayıcı korseler sayesinde tarihin karanlık sayfalarına gömülebilir oysaki.
Doğru korseyi bulup kullanmaya başladığınızda eski ölçülerinize dönmeniz artık içten bile değil. Zira günümüzde bu inatçı yağ katmanlarıyla kıyasıya mücadele edebilen çok kaliteli, çift katlı, yoğun spandex/elastan dokulara sahip toparlayıcı korse modelleri üretilebilmekte. Bu tür korseleri kullandığınızda vücutta anında 1 – 2 bedene kadar varan incelmeler gözlemlenebiliyor. Üstelik de kolayca giyip çıkartılabilen bu kaliteli korse tasarımları yumuşak ve nefes alabilen kumaş dokularıyla sizi hava geçirgen hacmiyle sarmalıyor.


Göbek Ve Kalça Toparlayan Korselerin Aerodinamik Etkileri


Bedeninizle uyumlu hareket edebilen bu korseler cildinize ve kontürünüze uyumlu aerodinamik yapıda tasarlanmakta. Bu tarz inceltici korse modelleri ni vücudunuzu sımsıkı saran kıyafetlerinizle ya da bol elbiselerinizle rahatça kullanabilirsiniz. Duruşu dikleştirerek karın – mide – kalça bölümlerini toparlayarak şekillendiren bu korseler daha zarif görünümler sergilemenizde bire bir yapıdadır.


Üstelik kaymayı önleyen silikon şeritleri sayesinde şık elbiselerin altına giyebileceğiniz şekillendirici korse modelleri, sizi gece – gündüz formda tutmak konusunda son derece başarılı parçalardandır. Öte yandan kaliteli dikişlere sahip olan korseler asla birkaç giyişte kendini bırakmaz ve salma yapmaz. Böylelikle evladiyelik olan korsenizi her tip kıyafetinizin içinde her gün düzenli olarak giyerek formda görünebilirsiniz.
Kalça toparlayıcı korse modelleri nden daha derinlemesine söz etmemiz gerekirse kaliteli elastan malzemeden üretilen bir kalça toparlayıcı ürünün kalçalarda oluşan çirkin görünümlü dağılmış ve sarkmış görüntüyü ortadan kaldırmak konusunda oldukça başarılı unsurlardan olduğunu söyleyebiliriz. Daha dik ve şekilli bir kalça görünümü için kesinlikle bu tarz korselerden kullanmanızı öneririz.

  • Feb 15, 2018
  • Kategori: korse
  • Yorumlar: 0
Yorum Bırak