Korse ile Kalıcı İncelme Nasıl Sağlanır?

Korse ile Kalıcı İncelme Nasıl Sağlanır?

Kalıcı şekilde incelmiş ince ve fit bir vücuda sahip olmak neredeyse her bayanın en büyük hayalidir. Birçok diyet girişiminin ardından kimi bayan kilo veremez bir halde sinir bozukluğu yaşarken, kimi bayanlarsa istikrarlı egzersiz ve diyet programları uyguladıklarında ideal kiloya kavuşabilmektedir.

Ama burada önemli olan bir konu daha vardır ki o da verilen bu kiloları sabitleyebilmek ve hep aynı ideal kilo da kalabilmektir. Birçok bayan ‘nasılsa bu kadar kiloyu verdim ve istediğim her zaman da tekrar verebilirim’ yanılgısına düşerek verdikleri kiloları tekrardan birkaç ayda geri alabilmektedir.

Oysaki uzmanların açıklamalarına göre düştüğünüz bu ideal kiloyu sabitleyebilmek için en azından bir sene boyunca dikkatli ve itidalli davranmanız da fayda var. Peki ya kalıcı kilo vermek konusunda korselerin rolü nedir?

Korse ve Kilo Verme

Şu bir gerçektir ki sıkı diyet programları ve egzersizler vücudunuzu destekleyen iç etkenlerden, korse kullanımı ise vücudu dışarıdan saran bir el gibi zayıflama eylemini dışarıdan destekleyen bir yardımcıdır. Tek başına düzgün ve istikrarlı bir şekilde şekillendirici, toparlayıcı ve zayıflatıcı korseler kullandığınızda da kilo verebilirsiniz şüphesiz. Ama bu eylemi diyet ve egzersizlerle desteklediğiniz de daha hızlı  - seri kilo vereceğiniz de kesin bir sonuçtur.

Diğer taraftan her iki şıktan hangisini uyguluyor olursanız olun korseler vücudunuzun hızla yuvarlak ve kavisli hatlarla şekillenmesinde, form tutmasında büyük destek sağlamaktadır. Bunu şöyle düşünerek de algılayabiliriz. Her madde ve organizma yerleştiği kaba göre şekillenir öyle değil mi? Vücutta canlı bir organizma olduğundan hangi kaba koyarsanız o kaba göre şekillenecektir. Yani kendi haline bıraktığınızda yer çekimine uyarak kendini salacak ya da korselerle şekillendirdiğinizde giydiğiniz korsenin şeklini alacaktır. Ama bu süreç sizin çabanıza ve korse kullanımında ki iradenize ayrıca sürece uymanıza da bağlı bir durumdur.

Ek olarak kalıcı incelme konusunda vücudu terleterek kilo kaybı yaratan Thermalzone etkili korseler, aradığınız ve dilediğiniz kalıcı incelme konusunda size hızla yardımcı olan öğelerden olacaktır. Zira sabah saatlerinde vücudunuza geçirdiğiniz inceltici ve zayıflatıcı Thermazoneli Vedette’ler siz gün içinde ne yapıyor olursanız olun, sizi gün boyu inceltiyor ve vazifesini yapıyor olacaktır. Örneğin siz ister iş yerinde masa başında çalışıyor olun, ister dışarda bir kafede bir şeyler içiyor olun ya da isterseniz de ev işi yapıyor olun…  Thermalzonlu inceltici Vedette korseler için bir şey fark etmez. Onlar uyguladıkları basınç ve vücudunuza yaydıkları ısı sayesinde her zaman sizi inceltiyor olacaktır.

Bu sayede ‘kalıcı bir incelmeye mahkum olmak’ elinizde olmadan kazanımlarınız dan olacaktır. Yanı sıra her zaman vücudunuzda form tutturmak konusunda mesai yapan thermalzone etkili korseler, ideal kiloya geldikten sonra bile vücudunuzdan çıkarmadığınız da şekillendirici özellikleriyle ideal kilonuzu muhafaza etmek konusunda destekçiniz olacaktır.

Tüm bunlara ek olarak alternatif şekilde uyguladığınız incelme yöntemlerine de hayır demeyecektir Vedette korse. Örneğin günlük olarak aç karna tükettiğiniz bir bardak limonlu ılık su metabolizmayı hızlandırarak Vedette korseye yardımcı takviyelerden biri olabilir. Yine öğle arasında içtiğiniz bir bardak domates suyu da karın yağlarını eritmeniz adına iyi bir yıkıcıdır. Bu zayıflatıcı girişimlere dilerseniz evde yerde uzanarak yapabileceğiniz yorucu olmayan basit plates egzersizleriyle de destek çıkabilirsiniz.

Yanı sıra yine günde tüketeceğiniz bir fincan yeşil çay da Vedette’lerin gücüne güç katacaktır. Tüm bunlara ek olarak duş sırasında yaptığınız sıcak su ve peeling uygulamaları karın bölgesinde ki yağ yakımı konusunda hakiki bir yardım sağlar.

Sonuç Olarak Korseler Zayıflama İçin Gerekli mi ?

Kısacası kalıcı bir zayıflık istiyorsanız yine inceltici korse kullanımının ardından şekillendirici ve toparlayıcı korse kullanımı da şarttır. Zira zayıfladıktan sonra vücut şekillenmeye de ihtiyaç duyar.

Zayıflama sürecinde yaptığınız egzersizler ve diyet programları vücudu başıboş bırakırsanız; deri sarkmaları, kas deformasyonlarıyla size dönebilir, bu da aşağı doğru sarkmış bir vücut demektir. Oysaki kilo verirken eş zamanlı olarak şekillendirici ve toparlayıcı korselerden kullandığınızda böyle bir yan etkiyle karşılaşmazsınız. Kısacası thermalzone yağ yakıcı - inceltici korselerin şekillendirici ve toparlayıcı özellikleri sayesinde hem kalıcı bir incelmeye sahip olacağınız gibi, derli - toplu şekilde kilo vermiş yepyeni ideal formda ki bir vücudunuzda olacaktır.

Mağazamızdaki Zayıflatıcı Özellikli Korselere Göz Atmanızda Fayda vardır. Zayılatıcı Korseler Koleksiyonu

  • Jan 17, 2018
  • Kategori: korse
  • Yorumlar: 0
Yorum Bırak