Vedette Zayıflama Korsesi

Vedette Zayıflama Korsesi

Korseler… Yani tarih boyu kadınların siluetinde, kum saati formunda gösteren mucizevi parçalar. M.Ö. 3000 yılında Yunanistan’da yaşamış Minos’lu kadınlarla hayatımıza giren, Fransız kadınlarının ipeksi tenini harika formlarla buluşturan, Victorian döneminin vaz geçilmez iç giyim unsurlarındandır korseler. Günümüzdeyse Vedette markası ile bambaşka bir boyut kazanarak en gelişmiş formuyla yeni nesil korse anlayışına hitap ediyor.

Yaş ilerlemesine, ameliyatlara, sık kilo alıp vermeye, doğum sonrası deformasyonuna bağlı olarak farklı sebeplerle kadın vücutlarında meydana gelen şekil bozukluklarını, fazlalıkları,  sarkmaları saniyeler içinde büyülü yapısıyla fit bir forma sokarak sizi bambaşka bir görünüme kavuşturan kaliteli korse markası Vedette huzurlarınızda.

Bayanlarda tüm vücut tiplerinin birbirinden farklı olduğu kanıtlanmış bir gerçektir. Buna bağlı olarak kadın formlarından; elma tipinde, armut tipinde vücut görünümüne sahip olan bir bayan olabilirsiniz. Bu durumda basen veya karın bölgenizde fazlalıklarınız var demektir. Yine vücudunuzda simitleriniz, deformasyonlar, sarkmalar da oluşmuş olabilir. Tüm vücut kusurlarınız için hızlı ve akılcı bir çözüm olan dünya markası Vedette korselerini seçebilirsiniz.

Vedette korse modelleri, özel teknolojilerle üretildiğinden düzenli kullanıldığında belinizi ve vücudunuzu kavrayarak rejim ve diyet yapmadan incelmenize imkan sağlar. Böylelikle kısa sürede dilediğiniz vücut formuna kavuşabilirsiniz. Diğer yandan hava aldıran kaliteli kumaşı sayesinde sıradan korselere oranla kendinizi tüy gibi hafif hissedebilirsiniz.

Vücudunuza uygun olan, doğru formlarda ki Vedette’ yi seçtiğinizde; göbeğiniz yok olur, göğüsleriniz dimdik görünür, vücudunuz toparlanır, dik ve düz bir sırt görünümüne sahip olursunuz, yanı sıra vücut sarkmalarının da önüne geçilmiş olur. Kısacası fit görünümlü düzgün bir postüre sahip olursunuz.

Özel günler, düğünler, davetler konusunda da görünüşünüz ile ilgili endişeleriniz varsa,  Vedette kullanabilirsiniz. Öncesinde ki ve sonrasında ki farkı gözlerinizle görebileceksiniz.  Ödeme bağlı olan dönemsel vücut şişkinliklerinde, kısa süreli kilo alıp verme olasılıklarınızda düzgün görünen iyi bir postür için Vedette kullanarak her zaman fresh bir görünüm sergileyebileceksiniz.

Söz gelimi özenle hazırlandığınız düğününüz yaklaşıyor olabilir. Bu anlamda gelinlikler için özel olarak hazırlanmış olan muhteşem Vedette’lerden yararlanabilirsiniz. Veya ani gelişen bir davet, toplantı haberi almış olabilirsiniz. Fazla kilolarınızın, anlık şişkinliklerinizin ve dönemsel fazlalıklarınızın şıklığınızı bozmasına izin vermeyin. Bu konuda yine hızlı ve en etkili çare Vedette olacaktır. Zira kaliteli kumaşı, ipeksi – hava aldıran dokusu sayesinde çamaşır hafifliğiyle vücudunuzu sararak toparlayacak olan Vedette, sıkı – fit görünümlü bir vücut konusunda en hızlı yardımcınız olacak.

Vedette, üretimi esnasında latex, spandeks, termalzone mixi teknolojileriyle üretilen bir üründür. Bu sayede vücut ısısını muhafaza ederek soğuk  - sıcak hava geçişi konusunda uyumluluk gösterir. Termal teknolojilerin kullanıldığı Vedette’ler sizi nefes alan dokusuyla 2. bir deri havasında sararak latex ve termalzone etkilerini birleştirir. Sonrasında bu iki etkin güç sayesinde kilo vermenizde endike olur. Yumuşak, rahat ve ten ile uyumlu olan Vedette’ler hareket özgürlüğünüzü de sonsuz kılar. Vedette’nin sahip olduğu termalzone özelliği, sizi kuru sıcak ve üstün bir korse konforunda tutar.

Uzmanlardan Kötü Haber

Vedette ürünleri arasında yer alan zayıflatıcı korse modelleri sayesinde vücudunuzun dilediğiniz bölgesinde gözle görülür bir incelme sağlayabilirsiniz. Yapılan araştırmalar sonucunda Türk kadınının ortalama 70 kilo civarında olduğu ve sıklıkla karın, ardından da kalça bölgesinde sorun yaşadığı tespit edilmiş gerçeklerdendir. Yine uzmanların açıklamalarına göre göbek bölgesinde bulunan yağların eritilmesi 2 sene sürüyor. Diyetisyenlerin söylediklerinden yola çıkacak olursak 88 cm nin üzerinde göbek ölçüsüne sahip olan bayanlar karın obezi. Diyet yaparken hızla kilo verebilseniz de zayıflamanın yüzünüzde, incelmelerin de vücudunuzda olduğunu belirten uzmanlar karın yağ hücrelerinin düzgün bir diyetle 2 seneden önce erimeyeceğinden söz etmekte.

Oysaki karın ve mide zayıflatmaya yönelik Vedette’lerden kullandığınızda bu sorununuz hızla yok olacaktır. Karın ve mide eritme konusunda size önerebileceğimiz Vedetteler; Ann, Stephanie, Celeste, Alyssa, Jisele, Elanie, Paule, Dana, Marcelle serisidir. Sizin de karın – mide bölgenizde bu tür sıkıntılarınız varsa pamuk/naylon/spandeks/ termalzon karışımı olan Vedette’lerden kullanabilirsiniz. Böylelikle karın bölgenizdeki şişkinlikler yok olurken nicedir vücudunuzda görmek istediğiniz o bel oyuntusu da yerini almaya başlayacaktır.

 

Vedette Nasıl Çalışır Ve İncelme Sağlar?

Spandeks; iyi bir spandeks ürünü olan elastan ile desteklenmiş Vendette’ler parlak görünümüyle iç çamaşırı konusunda şıklık yaratırken, karnınız ve mideniz gibi sorunlu bölgeler hizasında sıkılaştırıcı etki yaratacaktır. Nano teknolojilerle üretilen ve elastomer liflerden oluşan spandex iplikleri etkileşimiyle parlak, göz alıcı iç giyim unsurlarındandır. Yine mukavemet, esneklik ve ısıl özellikleriyle tanınan ‘spandeks iplikler’ Vedette’de ki diğer elemanlarla birleşerek vücut sıkılaşması konusunda destek sağlar.

 

Lateks; bu yoğun güç papatya - sütleğen gibi bitkilerden, kauçuk ağaçlarından elde edilen doğal lastik türevidir. Lateks için kısaca doğada katılaşarak doğal lastiğin elde edildiği bitki özütü diyebiliriz. Eğer siz de vücudunuzda kalıcı gözle görülür bir incelme elde etmek istiyorsanız lateks destekli Vedette korselerden satın almalısınız.

Termalzon; Vedette’lerin en önemli yapı taşı olan termal etkisi, selüloz ve viskoz gibi özünü bitkilerden alan doğal elyaf ipliklerden kaynaklanır. Elde edilen doğal elyaflardan oluşan termal iplikler, vücut ısınızla birleşerek aktive olur ve böylelikle termal kumaş etkilerini göstermeye başlar. İçinde bulunan mikro hava boşlukları sayesinde vücut teri nem olarak dışarı atılır ve anında yağ yakımı da başlamış olur. İşte bu Vedette’lerin sahip olduğu termalzon etkisinin mükemmel yalıtımıdır. Termalzon antibakteriyeldir, esnek aynı zamanda da nefes aldıran bir yapıdadır. Böylelikle vücudunuzda oluşan aşırı sıcak nem stoğu da engellenmiş olacaktır.

Özetle; esnek - sağlam lateks/spandeks gücü ürünü evladiyelik kılarken, korsede esneklik kaybı yaratmaz. Termalzon ise ısı üreterek yağları tere dönüştüren en etkin elemandır. Bu noktada devreye giren pamuklu iplik elementleriyse, cildinize hava aldırır ve teri emerek sizi alerjen etkilerden korur.

Gördüğünüz gibi lateks, termalzon ve spandeks birleşimi Vedette korseler kalıcı zayıflamanın en kolay formülüdür

Hangi Vücut Tipine Hangi Vedette?

Dikdörtgen formlu cetvel tipi de denilen bir vücut formunuz varsa o zaman bel oyuntusu yaratacak olan bir korseye ihtiyacınız var demektir. Aynı zamanda yine cetvel tipinde ki bayanların göğüsleri belirsiz olduğundan göğüs kısmı balenli olan Vendette’ler tam olarak sizin için tasarlanmış demektir. Size; Aimee 326, Lea 105, Clıoe 806, Crıstıe 943, Angele 119’u önerebiliriz.

Kalçaları geniş, fazlalıkları bu noktada toplanmış bir bayansanız yarım tayt formunda tasarlanmış olan ve basenleri kaldırarak toparlayan Vedette’lerden tercih etmelisiniz. Stephanie 104 siyah korseyi size önerebiliriz. Öte yandan bacaklarınızda ki fazlalıklardan da şikayetçiyseniz, Ann 933 tam size göre. Yine eğer vücudun alt kısımlarında yığılmaları bulunan armut/koni tipli bir bayansanız, paçası olmayan ama etekleri olan Vedette’ler tam sizin kaleminizdir. Örneğin Arbella 917

V formunda omuzları geniş ama kalçaları olmayan bir bayan olabilirsiniz. Bu durumda uygun ve dolgun kalça efektleri oluşturmak için 937 beyaz korse ve 934 bej korse modellerini tercih edebilirsiniz. Bu sayede poponuz dolgun ve kalkık görünecektir.

Kum saati formunda bir vücuda sahipseniz her şey yolunda ve hiçbir fazlalığınız yok demektir. Ama bu vücudunuzda zamanla form bozuklukları ve sarkmalar olmayacağı anlamına gelmez. İlerleyen zamana ve yaşla gelebilecek olan deformasyonlara bağlı olarak vücudunuzda oluşabilecek deformelere önlem olarak koruma amaçlı tasarlanan Vedette’lerden kullanabilirsiniz.  Bu konuda Elıse 701 ve Maelia 928 serisinden günlük kullanımlık ürünler sizin için uygun olacaktır.

Gördüğünüz gibi Vedette’de her vücut tipine uygun bir korse modeli var.

Vedette’nin saniyeler içindeki toparlayabilme kabiliyeti sayesinde birkaç bedene kadar incelebilir ve fit görünebilirsiniz. Vedette’nin marifetleri sadece bu kadar da değil. Vücudunuza ve fazlalıklarınıza uygun bir Vedette modeli seçtiğinizde; doğum sonrası kilolarınızı, fazlalıklarınızı kamufle edebileceğiniz gibi, kilo vermenize de yardımcı olacaktır.

Vedette kullanarak acımasız egzersiz programları uygulamanıza, insafsız diyetler yapmanıza gerek kalmayacak. Ayrıca unutulmamalıdır ki korse, sadece bir güzellik unsuru değil, bel fıtığı ve bel kayması gibi omurga rahatsızlıkları çeken hastalara da doktorlar tarafından sağlık konusunda tavsiye edilen önemli bir sağlık unsurudur. Bu anlamda omurganızın ve kemik sağlığınızın da desteklenerek koruma altına alınacağını unutmamalısınız.

Tüm bunlara ek olarak Vedette ürünlerini seçerek bıçak altına yatmadan yılın trendlerine göre değişen tüm vücut tiplerine bile sahip olabilirsiniz. Örneğin hiçbir operasyon geçirmeden bu yıl oldukça trend olan Brezilya kalçalarına sadece ‘Vedetta popo kaldırıcı ve büyütücü korseler’ sayesinde saniyeler içinde sahip olabilirsiniz. Kısacası Vedette’de tüm vücut tipleri ve vücut kusurları için kendinize uygun inceltici ve destekleyici korseler bulabilirsiniz. Seksi bir kadın silueti için doğru marka Vedette!

 

Hemen Mağazamızdaki Korse Modellerine Göz Atınız: Tüm Korse Koleksiyonu

  • Jan 16, 2018
  • Kategori: korse
  • Yorumlar: 0
Yorum Bırak