Vücut Şekillendirici Korsenin Diğer Korselerden Farkı Nedir? Ne İşe Yarar?

Vücut Şekillendirici Korsenin Diğer Korselerden Farkı Nedir? Ne İşe Yarar?

Olduğunuzdan daha zayıf görünmek siz ce de mümkün mü? Tv ekranlarında gördüğümüz her zaman incecik görünen bayanlar gerçekten de o kadar zayıf mı? Yoksa aç mı yaşıyorlar? İşte kafanızda 10’larca soru yaratabilecek olan bu konular Vedette korse modelleriyle son bulabilir. Her şeyden önce tv ekranlarında gördüğünüz o kuğu edasında ki kadınlar,  sokak ve caddelerde gördüğünüz ahu gibi bayanlar elbette aç yaşamıyor. Ve elbette onların da yeme içme konusunda yaptıkları kaçamaklar kadar görünümleri konusunda da yaptıkları hileler de var.

Sonuç olarak yemek yemeyi fazla kaçırdıklarında ve fazla göz önünde olduklarında korse kullanarak düzgün bir görüntü sergileyebiliyorlar. İşte bu bayanların yararlandıkları sihirli ürünlerden biri de inceltici ve şekillendirici korselerdir. Peki, şekillendirici bir korse giydiğiniz zaman bu size ne katar?

Tv ekranlarında orta yaş ve üzeri kadınların tabiri caizse hala taş gibi, sımsıkı göründüklerine şahit oluyoruz. Siz ce bu her zaman nasıl mümkün olabilir? Kafanızda dönüp duran bu enva-i çeşit soruya hemen bir açıklama getirelim. Elbette herkes kendinde bıçak altına yatacak cesareti bulamayabiliyor. Bu nedenle de zayıflama, yağ aldırma operasyonlarına razı olamayan çok kişi var. Ama vücutları bir şekilde yer çekimine meydan okuyor gibi görünüyor öyle değil mi?

Eğer gözlerinizde kıyafetlerini delip geçebilen bir enferuj gözlüğü olsaydı kuğu gibi süzülen bu bayanların birçoğunun şekillendirici, inceltici ve kaldırıcı korselerden kullandığını görürdünüz. Elbette bu görünümlerini; şekillendiren, sıkılaştıran, kaldıran ve zayıflatıcı korse modellerine borçlular.

Örneğin Jesica Alba, Kim Kardashian doğum sonrası aldıkları kiloları ve bel bölgesinde ki fazlalıklarını korse kullanarak incelttiklerini kamera ve fotoğraf makinesi karşısına geçerek verdikleri pozlarla açıkça ilan etmişlerdi. Yine Kim Kardashian’ın kilolarıyla ünü kardeşi Khloe Kardashian’da belini uzun süreli şekillendirici korse kullanımıyla incelttiğini itiraf eden ünlülerdendir. Öte yandan ünlü model Ambr Rose, Khylie Jenner’de aynı yöntemi kullanarak yeni bel ölçülerini fotoğraf kareleriyle hayranlarına ileten diğer ünlülerden olmuştu.

Bu yüzden vücudunuzda var olan şikayetleriniz yüzünden endişelenmeyin zira sizde bu korselerden kendi ölçülerinize ve vücut tipinize uygun olan modellerden satın aldığınızda  dilediğiniz görüntülere kavuşabileceksiniz.

Bu konuda vücuduyla barışık olan ve aşırı fazlalığı olmayan ama düzgün bir kilo dağılımına sahip şekilli bir vücut isteyen bayanların başvuracağı korse tipi mutlaka şekillendirici korse modelleri olmalıdır. Peki, şekillendirici korseler ne işe yarar?

Öncelikle şekillendirici korse giydiğinizde beliniz anında daha ince görünür. Göğüslerinizi kaldırarak dikleştirir. Karnınız korsenin sağladığı basınç sayesinde düz görünür keza mide bölgeniz de aynı şekilde. Genellikle 3 kattan oluşan bu korse modelleri içte lateks ve dışta elastin dokusuna sahip olduğundan içinde kendinizi esnek hissetmenizi sağlarken,  gerekli noktalarda ki bası uygulamalarıyla sizi fit gösterecek ve günlük hareketlerinizden de hiçbir şey kaybetmemenizi sağlayacaktır.  Öte yandan günlük olarak minimum 3 saat şekillendirici korse giydiğinizde incelmesini istediğiniz bölgelerde gözle görülür bir incelmeye kavuşursunuz.  Kısacası gün içinde 3’er saatten uzun süreli şekillendirici korseler kullandığınızda; belinizde incelme, kalçalarınızda sıkılaşma ve dikleşme, roba bölgesinde ki destek sayesinde göğüslerinizde dikleşme gözleyebilirsiniz. Bunun dışında gün içinde 8 saat kullandığınızda bedeninizde oluşan farkı çok daha hızlı bir şekilde izleyebilirsiniz. Eğer daha hızlı kilo vermek ve şekillenmek istiyorsanız geceleri de sporcuların kullandığı korselerden ya da uyku korselerinden kullanarak yatabilirsiniz.

 

Şekillendirici Korse Modelleri Kaça Ayrılır?

Şekillendirici korseler;

1 – slip formunda

 2 – paçalı göbekte biten formda

3 – göğü altında biten bel – basen şekillendirici formlarda

4 – atlet tipi formlarda

5 – yüksek belli silikonlu paçalı formlarda ki modellere sahiptir.

 

Şekillendirici Korse Alırken Neye Dikkat Etmelisiniz

Aşağıda ki şekillendirici korse modellerini inceleyerek kendi vücudunuza uygun olan korse modelini tespit edebilirsiniz.

Slip formlu şekillendirici korseler; mide – karın düzleştirici, kalça şekillendirici etkileriyle yanlarda ki fazlalıkları toparlayarak zaman içinde yok eder.

Atlet tipi formlu korse: Dikişsiz formdadır ve hem sütyen, hem atlet hem de korse mixinden oluşur. Dikişsiz olmasından dolayı agraf/kopça ve banta sahip değildir. Bu bakımdan gün içinde size müthiş bir rahatlık sağlar. Bu özellikleri sayesinde de hiçbir şekilde kıyafetlerinizin altından dikiş çizgisi oluşturarak kendini belli etmez.

Paçalı göbekte biten korseler: Kalça ve karın bölgesinde sıkıntı yaşıyorsanız bire birdir. Hem alt hem üst karın – kalça fazlalıklarınız baskılanarak aldığı destek sayesinde toparlanır ve zaman içinde sıkılaşır. Büyük basenli bayanlar bu tip korseler sayesinde daha ufak derli toplu ve kalkık kalçalara sahip olabilmektedir.

Göğüs altında biten bel – basen şekillendirici formlu korseler: Bel – yan fazlalıklarınız, varsa düzenli olarak kullandığınızda bu sorunlarınız yok olacaktır. 3 katlı hemen göğüs altına kadar uzanan bütün yapısı sayesinde dimdik göğüslere sahip olmak içten bile değil. Çelik balenli modelleri üretilmektedir. Aynı zamanda çelik balenli bu ürünler daha inatçı bir incelik ve dik bir görünüm sağlar. Önde bulunan kopçaları sayesinde dilediğiniz ayarı yapabilir ve dilediğiniz kadar ince bir örünüm de elde edebilirsiniz.

Yüksek belli silikonlu paçalı formlar; hemen göğüs altından başlayarak diz altına dek uzanan bu modeller kaymaz formlarda üretilebilmeleri adına silikonlarla desteklenmektedir. Kalçaları toparlayarak dikleştirirken, sizi ince ve derli toplu bacak yapısına sahipmişçesine gösterebilmektedir.

 

Vedette Korse Mağaza : Şekillendirici Korseler

  • Feb 05, 2018
  • Kategori: korse
  • Yorumlar: 0
Yorum Bırak