Vücut Şeklinize Göre Korsenizi Seçin

VÜCUT ŞEKLİNİZİ BİLİYOR MUSUNUZ?

 


  Vedette ailesi olarak; bayanların vücutlarını tanımalarını, kendi vücutlarına uygun  korseyi seçmelerini ve olabilecekleri en güzel ve en seksi vücuda kavuşmalarını hedefliyoruz. Sizde vücudumu tanımak istiyorum ve vücuduma uygun korsemi seçmek istiyorum diyorsanız  öncelikle vücut şeklinizin hangisine en yakın olduğunu aşağıdaki modellerimizden belirleyebilirsiniz.



Vücüdunuzu anında şekle sokabilmeniz ve daha seksi görünebilmeniz için vücut şeklinize en uygun korseyi seçmelisiniz. Bunun için size vücut şekillerini ve uygun korseleri gösteren bir bölüm hazırladık.

KUM SAATİ ŞEKLİ

 

Bu vücut şekli bayanlar arasında mükemmel olarak bilinir. Vücut hatları orantılıdır ve göze hoş görünür. Vücutta fazlalık bulunmaz, mevcut şekli korumak için bir çok korse kullanılabilir.



Uygun Model Özelliği


Mevcut vücut şeklini korumak için vedette olarak biz lite control özelliği olan korseleri öneriyoruz. Vücutta fazlalık olmadığı için hafif baskı yapan ve günlük kullanıma uygun olan korseler tercih edilmeli.

Lite control özelliği olan korseler belinizi sarar ve latex thermal zone özelliği ile göbek kısmını düzleştirir
 

Tavsiye edilen modeller
ELISE


Style 701 Bra-less bodysuit in bikini back.


KAŞIK ŞEKLİ

Kaşık vücut tipi basitçe alt kısmı daha kalın olan bir kum saati görünümündedir. Belin alt kısmı, basenler ve kalçalar biraz daha kalındır.

 

Uygun Model Özelliği


Kalın olan bölgelere baskı yapıp toparlaması için vedette olarak biz firm control özelliği olan korseleri öneriyoruz. Bu özelliğe sahip korseler bel altında ki kalın bölgeye baskı yapıp inceltmek için ve vücudun daha orantılı görünmesi için özel olarak üretilmiştir.


Firm control özelliği olan korseler aynı zamanda içinde bulunan latex thermal zone özelliği ile de ince görünmenizi sağlar.

 Tavsiye edilen model

STEPHANIE
Style 104 Full body shaper in firm control.


KONİ ŞEKLİ

 

 

Koni vucut şekli kum saati şekline benzer fakat göğüs ve kalça kısmı kum saati vücut şeklinden biraz daha düzdür.


 

Uygun Model Özelliği

 

Bu vücüt şeklini kum saatine benzetebilmek için gerekli olan şey; alt ve üst kısımları orantılı olarak belirginleştirmektir. Koni vücüt şekilli bayanlara vedette olarak biz göğüs ve bel altı bölgesini belirginleştiren medium control özellikli korseleri tavsiye ediyoruz. 

Medium control özellikli korseler vücudu orantılı göstermek için bel ve göbek kısmına hafif bir baskı yaparak vücudu sarar. Esnek ve konforlu hissetmek için özel bir kumaştan üretilmiştir.

 

Tavsiye edilen model


       CELESTE 929

VE

      JISELE 945



CETVEL ŞEKLİ

 

Cetvel vücut şekli genelde sporcu bayanlarda bulunmaktadır. Vücut hatları belirgin değil genelde düzdür.

 

Uygun Model Özelliği

 


Bu şekilde kıvrımları belirgin olmayan düz vücutları kum saati görünümüne kavuşturmak için en uygun korseler FIRM KONTROL özelliği olan korselerdir.



Firm control özelliği olan korseler göbek bölgesindeki fazlalığı yok eder ve size ince bir bel ve dik bir duruş kazandırır.

 

Tavsiye edilen model

 
MEGANE 136

 

VALERIE 103

 

ZOE 348

 

 

ELMA ŞEKLİ

 

Elma vücut şeklinde özellikle orta ve alt kısımlar dışarı taşmış ve kalın görünmektedir. Bel ve kalça çevresi normalden yağlı ve büyüktür.

 

Uygun Model Özelliği



Bu şekilde normal ölçülerden daha büyük olan vücutları kum saati şekline sokmak için önerdiğimiz korseler dual control özelliği olan korselerdir. Bütün vücüdu kaplayan ve dual control özelliği olan korseler fazlalık olan bel, kalça ve basen bölgenizin en güzel şekle girmesini sağlayacaktır.




Dual control özelliği olan korseler latex teknolojisi bulunan ve herzaman esnek olmanızı sağlayan özel kumaşlardan üretilmiştir. Korseyi giydiğinizde özellikle bel ve göbek kısmındaki değişikliği hemen fark edeceksiniz.
 

Tavsiye edilen model


LILIAN 138

 

EVONNE 107

 

STEPHANIE 141

  • Jan 14, 2018
  • Kategori: korse
  • Yorumlar: 0
Yorum Bırak